Despre..

Acest blog nu are ca scop să devină un loc în care orice elev poate să intre pentru a putea înjura pe profu’ pe care are el pică rău de tot că i-a dat notă mică pe necinstite.  Nu îşi propune să le dea elevilor ocazia de a-şi înjura profesorii sub anonimat. Şi cel mai important, nu îşi propune să strice renumele liceului.

Comentariile de genul “Cât de prost e Ixunescu”, “Varza aia de profesoară” comentarii ce nu fac altceva decât să aducă injurii liceului sau unui anumit profesor vor fi şterse, atâta vreme cât nu vor fi argumentate cum trebuie şi nu vor servi vreunui scop constructiv.

Mai clar însă, ce-şi propune acest blog:

Ca profesor m-aş bucura de existenţa unui asemenea site, m-aş bucura să aflu ce cred elevii despre mine, m-aş bucura să pot “auzi” chiar şi părerile acelea ale lor, pe care nu-şi permit să mi le spună în faţă.  Ca profesor m-aş bucura atunci când aş da pe net peste un comentariu precum “Xulescu e idiot pentru că i-a luat apărarea lui Y când eu aveam dreptate”, m-aş bucura că am ocazia să-i explic respectivului că şi-a creat o impresie greşită despre mine. M-AŞ BUCURA că am ocazia de a afla un gând al acelui elev, pe care nu mi l-ar fi mărturisit niciodată în faţă.
Prin urmare, siteul acesta are menirea de a mai tampona ruptura de comunicare,  şi de a crea o nouă cale de comunicare între profesori şi elevi, de ce nu.. prin păstrarea anonimatului, atâta vreme cât unii profesori  nu vor fi de acord cu existenţa acestui blog şi îi vor sancţiona pe elevii ce aleg să-şi spună părerea fără a se ascunde în spatele anonimatului.

Advertisements

One response to “Despre..

 1. goethe101

  Întâi, o mică felicitare că ai/aţi repus pe picioare un mijloc excelent de comunicare. Invidiem pe cei care nu se tem de profesori şi continuă cu, ce credem noi, are un rol foarte important în viaţa cotidiană: vorbirea liberă.
  De ce să nu se ştie ce se întâmplă în şcoală; ba să se ştie! Noi trebuie să protejăm, oare, profesorii proşti de ochiul public? De ce să-şi permită toată lumea să ne zică ce regulament să urmărim în afara şcolii, când nu ne pune la dispoziţie nici măcar o copie a regulamentului spre a o citi! O ruşine.
  Iarăşi felicitări, şi mult succes în continuare,
  goethe101
  P.S.: Adresa de e-mail nu merge, aşa că nu încercaţi să luaţi legătura. Noi ne-am făcut nevăzuţi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s