Revenire?!

Atâta vreme cât calificativ.ro îşi permite să existe, de ce nu şi-ar permite şi Goethe101 să-şi continue existenţa. Căci până la urmă calificativ.ro şi cu Goethe101 au fost una şi aceaşi chestie, au reprezentat un loc în care elevii au avut posibilitatea de a intra şi de-a îşi exprima păreri cu privire la liceu sau cu privire la anumiţi profesori.

Mi-e jenă să port mai departe acest blog, atâta vreme cât idea de a porni un blog de şcoală a aparţinut altora, şi totuşi o fac, pentru că îi simt lipsa, regret faptul că autorii Goethe101 au decis să renunţe şi iaca am dat drumul la Goethe102 în speranţa că va avea să  ducă mai departe “tradiţia” la fel de bine pe cât a făcut-o Goethe101.

Pentru opinii şi sugestii ghiote102(AT)yahoo(DOT)com

Advertisements

2 Comments

Filed under Liceul

2 responses to “Revenire?!

 1. boghi

  Ma bucur ca ati revenit si ca duceti mai departe spiritul fostului site. Adica ce s-a intamplat a fost o mizerie, un adevarat jihad al profilor , un radicalism tipic pentru o institutie care stie ca ceva e putred in buzunarul lui Goethe si doreste sa ascunda sigiland buzunarul . Dar sa nu ne miram ca ni s-a intamplat daca astazi la franca cu Chircu vorbeam la ce folosim calculatorul si atunci cand am mentionat cuvantul blog , imediat a strambat din nas si a spus cu o voce foarte afectata ca nu intelege de ce cred ca parerea mea conteaza si ca mi-as pierde timpul degeaba expunad-o pe blog. Asta-i mentalitatea profilor si ne amagim daca am crede ca ei s-ar schimba vreodata. Astept noi posturi . Apropo sa sti ca la clasele a zecea au inceput ore de educatie sexuala si nu asa fara motiv . Cum spuneam multe lucruri put in scoala X asta si nu numai din cauza lipsei femeilor de servici.

 2. >>J

  vai ce bine ca ai revenit draga goethe….
  imi era asaaaaaaaa de dor de posturile tale!
  evident ca iar am ras cu lacrimi cand am citit!
  tine-o tot asa!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s